miercuri, 4 martie 2009

Un machiaj cu adevarat pretios

Cand iti alegi machiajul, inspira-te din nuantele pietrelor pretioase, pline de farmec si incarcate de mister. Pe langa un look cu totul special, aceste culorii iti vor da un plus de energie si mai multa vitalitate.
Smaraldu
Esti o fire energica? Fa-ti un machiaj in ton cu personalitatea ta. Orienteaza-te spre nuantele efervescente, pline de viata ale smaraldului. Verdele aprin, viu, dar si nuantele transparente, ceva mai palide si discrete reprezinta exact elementul care iti va completa perfect stilul.
Imbracati pleoapele intr-o pulbere fina de fard verde mat sau combina nuante diferite ale acestei culori vibrante.
Pentru un plus de stil, asorteaza machiajul ochilor cu un ruj foarte pal si natural, poate chiar nude.
Ai nevoie de fardurile Maybelline New York.

Granatul
Aceasta piatra variaza in nuante: de la rosu-roz pana la accentele brune, violete sau visinii. Imprumuta-i nuantele pentru machiajul buzelor si asorteaza-le cu pleoapele conturate in tonuri calde, naturale sau transparente.
Daca alegi aceasta varianta de machiaj , fii extrem de atenta, pentru ca greselile nu sunt permise: buzele trebuie sa arate perfect, altfel rezultatul va fi ridicol. De aceea, e indicat ca, inainte de aplicarea nuantei tari, sa desenezi conturul buzelor cu un creion special, ales in exact aceeasi nuanta cu rujul. Ai nevoie de: rujul Hydra Extreme, Maybelline New York.

Safirul
Daca ai irisul albastru sau verde, poti creea un machiaj in perfecta armonie, daca te orientezi spre nuantele regale ale safirului.
Indrazneste sa alegi cele mai electrizante si intense nuante de albastru si poarta-le ca atare, fara sa le mai indulcesti cu alte tonuri mai slabe ca intensitate. Atentie la restul culorilor folosite: blush-ul poate sa lipseasca, iar rujul va fi inlocuit de un gloss foarte discret. Ai nevoie de:
fardul spuma Cool Mouse, de la Rimmel, si fardul duo de la Maybelline New York.

Cuartul roz
Nuanta dulce si diafana iti va oferi un look inocent si foarte natural. Alege farduri sidefate, in variatii de roz pal si aplicale pe intreaga pleoapa superioara. Asorteaza aceste nuante cu un blush palid si cu un gloss trasparent, care sa dea buzelor tale un aspect proaspat.
Ai nevoie de fardurile Color Appeal Trio Star Secrets si Color Appeal Holographic, ambele de la L'OREAL PARIS

Rubinul
Plecand de la roz si ajungand la nuante aprinse si profunde de rosu, culoarea rubinului te poate ispiti atunci cand vrei un machiaj ceva mai... teatral. Pentru rezultate cu adevarat spectaculoase, este esential sa nu folosesti o singura nuanta, ci sa combini farduri diferite ca textura si ton si sa fii mereu atenta la armonizarea culorilor. Contureaza coltul interior al pleoapei superioare cu un fard roz-visiniu, apoi, cu nuante din ce in ce mai inchise pana ajungi la rosu-grena, imbraca treptat pleoapa, spre exterior. Si, ca sa creezi un contrast perfect, mergi usor de-a lungul liniei pleoapei interioare cu un fard argintiu, cu particule stralucitoare. Pentru buze ai nevoie bineinteles de un ruj burgundi. Atentie unde, cand si, mai ales, cum porti acest machiaj pe cat de spectaculos , pe atat de pretentios.
Ai nevoie de: fardul mono de la Maybelline New York; glossul Glam Shine 6H, de la L'Oreal Paris; fardul Dream Mouse, de la Maybelline New York.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu