sâmbătă, 28 martie 2009

Mihai Albu


Cunoscut pentru colectiile spectaculoase de incaltaminte si de marochinarie, Mihai Albu a reusit sa se impuna pe piata romaneasca cu un stil propriu foarte apreciat de catre publicul cumparator.

Se stie ca Mihai Albu lucreaza cu materiale unice aduse de la celebrele case din Italia, Franta si Elvetia si este cunoscut pentru tocurile personalizate pe care le-a creat unui celebru producator de accesorii pentru incaltaminte din lume, cel care este singurul furnizor al celor mai celebre case precum Prada, Cristian Lacroix, Gucci sau Casadei.

Printre colectiile sale se intalnesc modele tip retro, designerul preluand moda anilor '30, tocul bambus, modele avand culori puternice. Insa ofera si o nota de unicitate prin oferirea posibilitatii cumparatorului sa achizitioneze si elementele personalizate ale incaltamintei prin elementele decorative, constand in catarame, curele sau jambiere, precum si genti care se asorteaza la perechea de incaltaminte cumparata.

Pentru tocuri propune tipul consola - care are baza superioara foarte mica, tocul batut in pietre, tocul bambus, dupa cum am mai precizat, tocul impletit, argintiu si auriu. Foloseste de asemenea talpa groasa in combinatie cu tocul foarte subtir - tocul cui.

Trei colectii deosebite de incaltaminte si marochinarie poarta semnatura Mihai Albu incepand cu 2002 si acestea sunt: "Mihai Albu / AMI Design", "Mihai Albu pentru ..." - colectie destinata caselor de moda din Romania si "Mihai Albu Exclusive" - creatii personalizate, unice.

A participat la diferite spectacole ca Bucharest Fashion Week, Festivalul de Moda de la Iasi (2004) si Festivalul Artelor, dar a colaborat si cu mari designeri precum Ingrid Vlasov, Rita Muresan, Razvan Ciobanu sau I.D. Sarrieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu