sâmbătă, 28 martie 2009

Agnes Toma


Unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra este nunta. Pentru noi femeile, alegerea rochiei de mireasa este un moment cat se poate de special.

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din Romania, cunoscuta pentru colectiile sale de rochii de mireasa este Agnes Toma.

Inspiratia sa divina, impletita cu multa munca si dedicatie, face ca Agnes Toma sa fie una dintre cele mai cautate creatoare, atunci cand viitoarele mirese isi cauta o rochie speciala.

Creatiile sale sunt mirifice, fie ca sunt elegante, clasice, foarte sexi si provocatoare, ele sunt create, dupa cum spune si creatoarea "pentru fiecare clienta in parte".

Culoarea folosita in special de creatoare este albul pur, insa se intalnesc creatii si cu nuante de alb platinat, alb fildes, cu diferite imprimeuri sau accesorii colorate, precum si culori mai inchise precum aramiul.

Una din piesele des folosite de Agnes Toma in colectiile sale este corsetul, insa intalnim si rochii de o eleganta simpla, "turnate pe corp".

In atelierul ei, nu se creeaza numai rochii de mireasa, ci si rochii si costumatii pentru domnisoarele de onoare sau pentru alte evenimente, precum si creatii pentru zile obisnuite, in momente cotidiene, pe strada, la serviciu, in timpul liber sau in vacanta, creatii pe care le-a numit "atelier".

Prin urmare, creatiile sale sunt impresionante si orice fata si-ar dori ca in noaptea nuntii sa poarte o rochie spectaculoasa semnata Agnes Toma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu