miercuri, 4 martie 2009

Machiajul in functie de zodie




Este timpul sa-ti reinnoiesti machiajul? Mergi pe culori atractive si luminoase. Daca nu stii care sunt nuantele care te avantajeaza, afla ca semnul zodiacal te ajuta sa alegi fardul care te pune cel mai bine in evidenta.

Berbec

Pasionate, spontane si cu o energie debordanta, femeile din zodia Berbec nu pot iesi pe strada fara gene rimelate. Prefera fondul de ten mat, care le acopera micile imperfectiuni. Tonurile de scortisoara sunt ideale pentru pleoape, iar rosul aplicat pe buzele femeilor Berbec le confera un plus de senzualitate.


Taur

Pasionala, perseveranta, linistita si constanta, femeii Taur i se potrivesc nuantele de pamant, de pepene galben si maronurile inchise. Se simt foarte bine cu umbre pamantii si prefera sa accentueze pleoapa superioara cu dermatograf negru. Putin gloss transparent pe buze este suficient pentru a fi atractive.


Gemeni

Energice si cu un simt al umorului foarte dezvoltat, femeile din Gemeni sunt expresive daca isi accentueaza ochii cu dermatograf alb pe partea interioara a ploapei inferioare pentru a da senzatia de ochi mari. Umbra lila pe pleoape, pudra roz in obraji si rimel negru – acesta este secretul machiajului femeilor din Gemeni.


Rac

Creative si foarte atractive, femeilor Rac le plac fondurile de ten matasoase, nuantele de albastru pentru pleoape si roz pentru buze. Mereu dau senzatia unei femei proaspete si naturale.


Leu

Impulsiva, nobila si optimista, femeia Leu, femeia pasionala, are predilectie catre culorile inchise, precum griul, fumuriul si negrul pentru a obtine o privire magnetica. Nuantele de mandarina, coral sau pepene galben le avantajeaza pometii. Daca doresti o imagine sofisticata, pariaza pe ruj rosu.


Fecioara

Ordonate, linistite si rezistente la schimbare, femeile din Fecioara sunt favorizate de nuantele de bej. Nuantele de cirese si de capsuni le pun in evidenta frumusetea buzelor.


Balanta

Nelinistite si romantice, femeilor Balanta le sta bine cu un machiaj luminos, cu pleoape in tonuri de albastru si rimel negru. Buzele naturale, doar accentuate cu putin gloss. Daca vrei sa stralucesti intr-o seara, bazeaza-te pe un ruj rosu.


Scorpion

Nuantele de albastru si verde deschis sunt ideale pentru femeile Scorpion, sensibile, visatoare si sentimentale. Rozurile pentru buze si pometi le dau o nota de eleganta.


Sagetator

Preocupate sa aiba ochii impecabili, femeile Sagetator, spontane si vesele, sunt extrem de frumoase daca isi aplica fond de ten mat, rimel pentru volum si un roz suav pe buze.


Capricorn

Femeile acestei zodii sunt extrem de bine puse in evidenta daca opteaza pentru fondul de ten cu nuante de bej. Culorile aurii si de bronz sunt favoritele lor pentru pleoape, iar pentru buze, gloss-ul transparent este cel mai indicat.


Varsator

Dinamice, curioase si sentimentale, femeilor din Varsator le sta bine cu fonduri de ten lejere in nuante pastelate. Sunt atractive cu rimel maron si cu fard de obraz de culoarea mandarinei.


Pesti

Romantice si dragastoase, femeile Pesti sunt favorizate de tonurile albastre si verzi pentru ochi, nuantele de mandarina pentru pometi si gloss pe buze.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu