joi, 5 martie 2009

Jos celulita


In ciuda faptului ca faci sport, ai un pic de celulita? De vina sunt estrogenii, hormonii feminini. Mai mult decat atat, activitatea fizica intensa accelereaza producerea radicalilor liberi care influenteaza negativ functionarea glandelor renale responsabile cu echilibru de hidratare a corpului si tind, prin urmare, sa incetineasca eliminarea lichidului in exces.

Solutiile

Inainte de toate, indreapta-ti atentia catre exercitiile aerobice ( bicicleta si alergare lejera) gimnastica la saltea (stimuleaza drenajul) si sporturilor in apa (aquagym, inot - care ofera un benefic efect de masaj).
Iar in timpul exercitiilor, mentine-ti gradul de hidratare la un nivel corespunzator.

Ideea ar fi o bautura imbogatita cu solutii saline si carbohidrati.

De asemenea, pentru a contrasta producerea radicalilor liberi, pe langa fructe si legume de sezon te-ai putea baza pe ceaiurile de maces, sursa pretioasa de vitamina C care, printre altele, favorizeaza producerea de colagen si face tesuturile cutanate mai elestice si mai compacte.

3 reguli general valabile

- Nu sta picior peste picior: tensiunea dauneaza grav circulatiei sanguine

- In timpul zilei bea multa apa. Lichidele prezente in pielea cu aspect de coaja de portocala sunt mai mari decat in mod normal.

Dar raman blocate in hipoderma, stratul profund al pielii, dand viata celulitei. Doi litri de apa plata pe zi favorizeaza o buna activitate intestinala, eliminarea toxinelor si '' eliberarea'' lichidelor blocate in celule.

- Daca te decizi sa consumi suplimente alimentare ( pastile) pentru a scapa de celulita, aminteste-ti ca, daca nu tii si o dieta echilibrata, acestea nu dau nici un rezultat. Si nu le lua mai mult de sase luni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu