sâmbătă, 28 martie 2009

Jolidon


Jolidon este una dintre cele mai cunoscute marci romanesti de lenjerie intima si costume de baie, atat pentru femei cat si pentru barbati. Acest brand a luat fiinta in anul 1993 la Cluj-Napoca si in prezent dispune de un lant de peste 45 de magazine proprii in Romania precum si o retea in Franta, Ungaria si Italia.

Jolidon a creat lenjerie intima si pentru copii, in linii colorate si stralucitoare, cu insertii de forme ondulate, dantela si panglici pentru fetite si o linie mai masculina pentru baieti. De asemenea a creat o linie de costume de baie pentru copii, intr-o explozie de culori calde sau aprinse, cu linii extravagante sau clasice.

Colectia de lenjerie intima pentru femei este foarte diversa, din material fin si usor: dantela, dantela cu bumbac sau bumbac cu lycra, in trei culori: alb, negru si crem. Colectia contine: tanga sau bikini normali si sutiene cu diferite modele si forme, cele mai cautate fiind cele push-up sau body-uri in combinatie de dantela si lycra.

Modelele se gasesc pentru toate marimile si toate gusturile, atat pentru fete mai tinere cat si doamne, pentru fiecare ocazie in parte. Sutienele se gasesc si cu bretele detasabile sau transparente, iar bikini pot fi cu talia mai inalta sau joasa, mai lati sau mai ingusti pe solduri.

Cei de la Jolidon au creat si linii mai extravagante si mai sexi, in diverse combinatii de culori si cu diferite aplicatii. Amintim colectia intitulata "Lolita - pentru femeile care stiu ce vor", dar si linia pentru Craciun, in care bineanteles lenjeria este rosie sau neagra, sexi si transparenta.

Colectia de costume de baie, aduce dinamism, calitate si energie. Modelele se gasesc in doua piese sau tip body, in culori foarte atragatoare si sexi.

Pentru barbati, cei de la Jolidon au creat o lenjerie de corp care pune accentul pe barbatii puternici cu sex-apel, cu modele clasice dar si indraznete, care cuprind: boxeri, bikini, tricouri si maieuri de corp, in diferite culori: alb, negru, gri, albastru, rosu si in combinatii. Costumele de baie (boxeri, slipi sau pantaloni scurti) se gasesc in diferite culori si cu diferite imprimeuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu