sâmbătă, 28 martie 2009

Tara Fashion


Mijeşte colţul ierbii, se desfac timizi ghioceii şi luna martie o să ne “umple” iar pe toate de cadouri. Nici prin gând nu-mi trece să te lămuresc despre cât de importantă trebuie să fii şi să te simţi tu în această lună, despre cât de subtil trebuie să sugerezi ce cadou ai vrea să primeşti (pe lângă florile şi mărţişoarele de rigoare) sau despre cât de atentă trebuie să fi cu suratele tale de “sărbătoare”. Sper că toate ştim ceva mai mult despre aceste aspecte.

Am să te ţin un pic la poveşti despre stil, despre, naturaleţe şi despre cel mai bun moment al anului dedicat schimbărilor. O să merg pe ultra-super-vehiculatul principiu “fii tu însăţi”. Paradoxal, chiar dacă este mediatizat, promovat şi “implementat” cu orice ocazie, mai feministă sau nu, trebuie să recunoşti că este un pic cam greu să îi vezi efectul în marea de “uniforme urbane”, care vor mai degrabă să contrazică individualismul şi originalul.
Acum , mai mult decât oricând, este un prilej de redefinire a stilului, fără reguli stricte, decupate ad literam din reviste sau de pe site-uri dedicate. Primăvara este o sursă de energie pozitivă. Toate parcă vrem să fim altfel, să strălucim într-un mod aparte.


Revin la stil. Să nu uiţi că naturaleţea, firescul, mulate pe cele mai clare caracteristici ale personalităţii fiecăreia dintre noi, pot fi acea combinaţie de succes. Enunţul de mai sus este de fapt, în formă concentrată, ideologia Tara Fashion. Hainele pe care le poţi cumpăra non-stop, de pe TARA FASHION – magazin online (www.tarafashion.ro), sunt o sugestie, o provocare, o soluţie sau o idee, toate fiind posibile răspunsuri în construirea unui stil unic, în care să te recunosti până în cele mai mici detalii.
Esti o persoana activa si ai intotdeauna un program foarte incarcat? Aproape niciodata nu gasesti ragazul sa umbli prin magazine si sa alegi ceea ce chiar iti place? Te oboseste aglomeratia si de multe ori renunti pentru ca alegerile facute parca nu te mai bucura? Ar fi totusi o solutie si pentru cei care nu au timp de pierdut!
www.tarafashion.ro iti ofera o colectie variata de haine, destinate sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de moda. Toate produsele modele unice, serii limitate, de o calitate deosebita, practice, comode si mult mai ieftine decat oferta similara existenta in magazine.
Tot ce ai de facut este sa te asezi confortabil in fata calculatorului, sa defilezi pe paginile cu produse, sa alegi ceea ce iti place sau ceea ce ai nevoie si sa comanzi. In plus, magazinul este deschis non-stop, 365 de zile pe an.
Procedura de comanda este simpla, iar toate alegerile sunt la indemana ta. Doresti sa optezi pentru plata cu cardul sau pentru plata ramburs? Doresti sa primesti coletul in regim de transport rapid sau posta normala? Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea care te avantajeaza.
In maxim 5 zile (in functie de modalitatea de transport aleasa), un curier va aduce pachetul care va contine comanda ta.
La Tara nimeni nu te grăbeşte. Poţi să stai cât vrei şi să cumperi exact ce crezi tu că ţi se potriveşte. Pentru că tu trebuie să ştii cel mai bine ce ţinute te prind, în care te simţi cu adevărat TU!
Treci pe la noi! Pentru că primăvara aceasta vrem să te recunoaştem pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu