sâmbătă, 28 martie 2009

Oans by Oana Savescu


Oans by Oana Savescu creeaza rochii de ocazie, de mireasa si accesorii aferente acestora - bolerouri, cape, voaluri si gentute personalizate , rochite pentru fetite. Toate creatiile sunt realizate din materiale fine, precum matase, satin, voal sanje si dantela si sunt innobilate cu broderii cusute manual cu multa grija si accesorizate cu margele, paiete si pietre. Astfel arata o piesa de colectie in stilul Oans.
Stilul Oans este indraznet, da gratie si iti impune o atitudine puternica si de neinvins.

Totul adie intr-o lumina a dantelelor chantilly sau valenciana, care par usor prafuite, invechite si cu o valoare deosebita.
Aspectul vaporos transmite ceva copilaresc, ludic, juvenilitatea lookului farmeca prin abordarea insertiilor de tull brodate manual parca sa faca trecerea la o maturitate spre stilul glamour. Senzualitatea transpare din liniile cambrate, din silueta de clepsidra care sugereaza dualitatea femeii moderne.

Fundele, snururile, taieturile asimetrice, lucratura inconfundabila a stilului oans ce este pus in evidenta pe partea din spate a rochiilor, decolteurile adanci sau rochiile pe gat, dantelele ingenios aplicate, toate alcatuiesc un tot unitar de care este dependenta femeia: eleganta.
Colectia este numita BUTTERFLY pentru ca Oans este adepta culorilor asemenea aripilor fluturilor, asta pentru a da viata acolo unde tu prezinti o piesa Oans.
Fii ceea ce emana interiorul tau: puternica, gratioasa, femeia ce lasa in urma ei soapte dulci, zambete si aprecieri..... Femeia OANS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu