marți, 7 aprilie 2009

Efectele magice ale trandafirilor in frumusetea ta


Inspira aerul curat de primavara si transpune-te in mijlocul naturii, invaluindu-te macar imaginar in petale de trandafiri roz. Parul, chipul, corpul tau trebuie sa simta atingerea trandafirilor, "pictand" cu mult roz acest tablou vesel de primavara.
Primavara aceasta stilul tau e baby-doll, indiferent deca discutam de tinuta ta sau de ingrijirea personala.
De aceea, ca o iubitoare a acestei culori, iti aduc in prim plan o lista de noutati trandafirii.Glam Rose - L'OrealTenul este delicat si lipsit de imperfectiuni, iar obrajii, evidentiati cu ajutorul fardului de obraz Glam Rose, ascund urma sarutului unei petale de trandafir. Textura usoara si cremoasa si componentele naturale(extractul de Ginko Bilboa) asigura o atingere catifelata si un rezultat de durata!
O nuanta universala, potrivita oricarui fenotipPret: 54,49 lei Gliss "Asia Straight"Schwarzkopf lanseaza Gliss "Asia Straight", pentru un par perfect drept, sanatos si stralucitor! Te invit sa intampini primavara cu un look fantastic! De acum inainte poti avea in sfarsit parul drept, neted si stralucitor la care ai visat, deoarece expertii Schwarzkopf au gasit solutia pentru tine: noua gama Gliss Asia Straight, care indreapta si cel mai rebel par, fara placaPret: Gliss Asia Straight sampon – 11,29 leiGliss Asia Straight masca tratament pentru indreptare – 17,88 lei.Nivea Hair Care StylingNivea a relansat intreaga gama de produse de styling. Noile produse sunt imbunatatite cu doua formule revolutionare, Vitamin Fix si Thermo Care, si beneficiaza de o prezentare vizuala moderna si stilata. Intreaga gama are la baza noul sistem Vitamin Fix ce contine polimeri speciali de styling cu Vitamina B3 si Pro-Vitamina B5. Folosind noua gama Nivea Styling, poti crea si pastra look-ul dorit, oferind in acelasi timp ingrijire parului tau. Pret: Spray fixativ Diamond Gloss - 13.97 leiSpuma coafat Diamond Gloss - 13,97Gel pentru par Diamond Gloss - 17,89Ceara Diamond Gloss - 16,00 leiSpray finisare Diamond Gloss - 16,00 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu